top of page
Ara
  • KTEF

Yeni para Zolar

"Dünyada kötü olan ne varsa, hep para sebep oldu ve artık bunu değiştirmenin zamanı geldi.”


Para, toplumsal yaşamı kolaylaştırmak için bir araç olarak insan aklı ile icat edilmiş, kuramsal bir kavramdır. Kuramsal olduğu için hayvanlar onu idrak edemezler. Bir kâğıt parçasının veya bir plastik kartın hayatı nasıl kolaylaştırabilir kıldığını anlayamazlar ve toplumsal yaşamlarında kullanamazlar.


Son medeniyet, varsayımsal olan bu para kavramı üzerine kurulmuştur. Ancak para, yokluğuyla insanların onurlarını kaybedip fakirlik içinde, evsizler olarak sokaklarda yaşamalarına; bolluğuyla insanların saygınlık kazanıp zenginlik içinde refah yaşayabilmesine neden olmaktadır. Birçok kavga ve suç, para ilişkisi ortamında oluşmaktadır. Devletler ve günümüzde küresel elitler tarafından halkların birbirine düşürülüp kontrol edilmesinde kullanılmakta; liderlik, savaşlar ve terör, para desteği ile ve para için yapılmakta ve para kazanılırken doğa kaybedilmektedir.


Varsayımsal bir kavramın insanlığı, medeniyeti, doğayı ve dünyayı bu hâle nasıl getirebildiğini rasyonel bir yoldan izah etmek asla mümkün değildir. Günümüze kadar insanların bir kısmı varsayımsal bir kavram olan parayı tam olarak anlayabilmiş ve algılayabilmiş değildir.


Fiat para biriminin son dönemlerinin yaşandığı günümüzde, insanlık yeni bir para birimi arıyor.

Zolar, üçüncü bin yılda insanlık için sadece yeni bir küresel, kontrolsüz, sahipsiz ve adil para birimi değil, aynı zamanda doğayı yok etmeden, uluslar, ırklar, ideolojiler ve medeniyetler arasında savaş olmadan, para için mücadele etmeden, açlık ve yoksulluk çekilmeden, suçlar işlenmeden yeni bir dünya düzeninde insancıl bir şekilde, yüksek insani değerler ile yaşamanın yeni bir yoludur.


İnsanlık tarihindeki tüm medeniyetler, herhangi bir nedenle ve her zaman çökmüştür. Para, modern medeniyette insanlar arasında ırk, kültür, dil, din ve milliyetten çok daha güçlü bir bağdır.

Para, toplumsal bir sözleşmedir. Bireyler, toplumda para ile birleşirler. Küresel düzende toplumlar, birbirleriyle para ile iletişim ve etkileşim kurarlar. Bu, paranın gizli, birleştiricilik rolüdür. Böylelikle toplumda bir sinerji yaratılır ve hayatı kolaylaştıracak ve sürdürecek tüm sistemler kurulur.

Bireyler ve toplumlar arasında parayla kurulan bu güçlü bağ koptuğunda, kurulan sistemler işlemez hâle gelecektir. Bu gerileme, nesilleri önceki yüzyıllara götürecek ve paradaki yozlaşma, medeniyetin çökmesine ve yeni bir çağın başlamasına neden olacaktır.

Para, doğru kullanıldığında birleştirme aracı, adil olmadığında ise toplumu yozlaştırma ve çöküş aracıdır.

Birçok araştırmacı ve fütürist, III. Dünya Savaşı’nın nükleer, biyolojik ve gizli silah teknolojisi ile olacağı, insanlığın sonunu getirebileceğini öngörmektedir.

Şayet para sistemi çöker ve ikinci pandemi dalgası ile beraber, bir nükleer savaş yaşanırsa, uzun bir zaman dünyanın asla eskisi gibi olmayacağı, hayatta kalanların bir araya gelmek için birleştirici bir unsur veya yaşamak için bir motivasyon bulmalarının uzun bir zaman alacağı tahmin edilmektedir.

Gelecek nesiller, atalarının varsayımsal bir kavram için öldüklerini veya birbirlerini öldürdüklerini, ne kadar aptal olduklarını düşünecekler, dünyayı kendilerine ne hâlde bıraktıklarına bakıp geçmişlerini nefretle anacaklardır.


Küreselci elitlerin ve onların soylarının da bu savaştan, pandemiden ve kaostan sağ çıkabilecekleri şüphelidir. Hiçbir zaman ve hiçbir şekilde, hayatta kalmanın kesin bir garantisi asla yoktur.

Plütokrasi ve tek dünya devleti kurarak dünyayı yönetmek, akılcı ve adil bir ideoloji değil, bir hayaldir. Barışçıl ve adil bir dünya düzeni, yol yakınken akılcı ve insani bir yoldan kurulabilir.

İnsanları birbirine düşüren şeytani akla sonsuza kadar, insanlık hesap soracak ve adalet arayacaktır.


Son çöküşü bin yıl boyunca ertelemek için Zolar’a “evet” deyin ve sahipsiz Zolar’a sahip çıkın!

Ekonomistler, hukukçular, toplum bilimciler, sivil toplum kuruluşları, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, bankacılar, iş adamları, CEO'lar, politikacılar, liderler, devlet başkanları, valiler, kurumlar, üniversiteler, akademisyenler, felsefeci ve düşünürler, araştırmacılar, yazarlar, küreselci elitler ve dünyadaki tüm insanlarla iletişim kurmak ve çözüm önerisi olarak Zolar’ı tüm dünyaya tanıtmak en önemli misyonumuzdur. Üçüncü milenyumda yeni dünya düzenini kurmak için sekiz milyar insana ihtiyaç duyulmaktadır.

Zolar’a evet derseniz başkalarının sizi takip edeceğine, medeniyetin çöküşüne ve doğanın katline engel olabileceğinize inanın.




19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Doğanın önceliği prensibi

“Yerlere çöp atmanın, etrafı kirletmenin ayıp sayıldığı bir medeniyet anlayışında, insanlığın her yıl 2,1 milyar ton insan yapımı kütleyi...

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page